OVER ONS in Geldermalsen

Chiropractie Geldermalsen GW Maximale Verbetering

Chiropractie Rivierenland behandelt dagelijks (lage) rugpijn, hoofdpijn, artrose, artritis, been- en armpijn, pijn in de schouders, gevoelloosheid – en nog veel meer.


MAXIMALE VERBETERING IN Geldermalsen

Onze praktijk heeft als doel patiënten maximale verbetering te laten ervaren, op een snelle, veilige, en effectieve manier. Zonder operaties, injecties en medicatie. We zijn gespecialiseerd in het toepassen van vriendelijke en ontspannende chiropractie-technieken die leiden tot pijnvermindering.

Chiropractische zorg wordt dagelijks wereldwijd aan miljoenen mensen verleend, variërend in leeftijd van baby tot honderdjarige. Het helpt hen niet alleen van pijn af, maar zorgt ook voor structurele verbetering van de gezondheid. Herstel en behoud van de optimale lichaamsfunctie, daar gaat het om.

Chiropractie focust zich op het opheffen van blokkades in de wervelkolom. Deze blokkades verhinderen het onbelemmerd functioneren van het zenuwstelsel. Daarnaast herstelt chiropractie de balans in het complete orgaansysteem.

Een chiropractische behandeling is een van de minst belastende methoden om pijn te verzachten. Door simpelweg blokkades op te heffen wordt het lichaam in staat gesteld om weer optimaal te functioneren.

Om voor u vast te kunnen stellen wat de veiligste manier is om uw lichaam te herstellen, onderzoeken wij u uitvoerig alvorens de behandelingen te starten. Tijdens de behandelperiode wordt de progressie voortdurend geanalyseerd.

OPENINGSTIJDEN


maandag
0800 - 1200 uur


dinsdag
1400 - 2000 uur


woensdag
Gesloten


donderdag
Gesloten


vrijdag
1400 - 1800 uur


zaterdag
0800 - 1200 uur

Chiropractie Rivierenland
De Panoven 29
4191 GW Geldermalsen
Netherlands
(0345) 623 660