Ontmoet het team

Chiropractor

Matthew Barney D.C.

Dr. M. Barney is chiropractor en studeerde af aan de Parker Universiteit in Dallas, Verenigde Staten. Na het behalen van zijn Bachelor of Science in Anatomie op de Oswego State University studeerde hij verder om zijn Doctorate of Chiropractic (D.C.) titel te behalen, waarmee hij officieel chiropractor werd.

Ook behaalde hij een tweede titel: Bachelor of Science in Psychologie. Een stage in het Uneve ziekenhuis in Mexico-stad werd door hem volbracht op de radiologie afdeling.

Terug in Dallas, Verenigde Staten, specialiseerde Dr. Barney zich in het corrigeren van lichaamshoudingen met een focus op het behandelen van chronische hoofdpijn en migraine. Het behandelen van nek- en rugpijn behoort tevens tot zijn professie.

Na het completeren van zijn coschappen in het Veterans Administration Hospital in Dallas besloot hij om zijn carrière als chiropractor te vervolgen in Nederland. De Nederlandse taal heeft hij zich direct machtig gemaakt, door onder meer het volgen van een cursus bij Taleninstituut Regina Coeli in Vught.

Zowel in de Verenigde Staten, Mexico en Nederland heeft Dr. Barney bijgedragen aan de gezondheid van duizenden patiënten, waaronder pasgeborenen, tieners, professionele & Olympische atleten en senioren.

Dr. Barney zet zijn ruime chiropractische kennis op hartstochtelijke wijze in om zoveel mogelijk patiënten gezond te maken én te houden.

Chiropractor

William Cummins D.C.

Dr. William Cummins helpt mensen al meer dan 11 jaar om de kwaliteit van hun leven te verbeteren door middel van chiropractische zorg in Dallas, Texas.

Hij heeft een brede ervaring in het helpen van mensen die te maken hebben met chronische pijn, symptomen na een hersenschudding, stressbeheersing en vele andere gezondheidsuitdagingen.

Hij heeft in verschillende klinische omgevingen gewerkt, waaronder een internationaal bekend neurologisch revalidatiecentrum dat bekend staat als Cerebrum Health Centers in Dallas, Texas. Daar deed hij ervaring en inzicht op door patiënten te helpen bij het overwinnen van gezondheidsproblemen zoals post-hersenschudding, duizeligheid en evenwichtsproblemen, chronische pijnsyndromen, migraine, PTSS en meer.

Tijdens zijn periode daar hield hij ook toezicht op een stageprogramma in de kliniek in samenwerking met Parker University, waar hij hielp bij het begeleiden en mentorschap van doctor in de chiropractie-studenten.

Verder besteed hij zijn vrije tijd graag buiten ,houdt van surfen en speelt gitaar en piano.

OPENINGSTIJDEN


maandag
800 - 1200 uur
1400 - 1900 uur


dinsdag
1400 - 1800 uur


woensdag
900 - 1300 uur
1330 - 1730 uur


donderdag
800 - 1200 uur
1400 - 1800 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Rivierenland
De Panoven 29
4191 GW Geldermalsen
Netherlands
(0345) 623 660