EERSTE BEZOEK in Geldermalsen

Chiropractie Geldermalsen GW Eerste Bezoek

Of u er nu al van overtuigd bent dat chiropractie u kan helpen, of dat u hier nog niet zo zeker van bent – u bent van harte welkom bij Chiropractie Rivierenland. Vaak kunnen we u al ontvangen op de dag dat u een kennismakingsafspraak maakt.


ons doel in Geldermalsen

Onze doelstelling is u de beste kwaliteit chiropractische zorg te bieden. Uw gezondheid is erg belangrijk voor ons!

Na het invullen van de intake formulieren heeft u een gesprek met de behandelend chiropractor die u ook uitvoerig zal onderzoeken. Het onderzoek bevat chiropractische, orthopedische en neurologische tests. Hierna worden de onderzoeksresultaten vastgesteld en kan hij u vertellen wat de oorzaak van uw problemen is.

De chiropractor stelt een persoonlijk behandelplan voor u samen waarin ook aanbevelingen opgenomen zijn. Als uw problemen niet door chiropractie op te lossen zijn, zal hij u doorverwijzen naar de juiste specialist.

U kunt uw afspraak telefonisch inplannen. U bereikt ons op (0345) 623 660.

De behandelingen die wij verrichten, worden door verzekeringsmaatschappijen vergoed vanuit het aanvullende pakket (onder ‘chiropractie’ of ‘alternatieve geneeswijzen’). Wat het bedrag is dat u per consult vergoed krijgt en wat de maximale vergoeding per jaar is, hangt af van uw verzekeringspakket. Onze frontdesk kan u hierover gericht adviseren. Indien u geen aanvullend pakket heeft afgesloten dan is het mogelijk om toch behandeld te worden.

OPENINGSTIJDEN


maandag
0800 - 1200 uur


dinsdag
1400 - 2000 uur


woensdag
Gesloten


donderdag
Gesloten


vrijdag
1400 - 1800 uur


zaterdag
0800 - 1200 uur

Chiropractie Rivierenland
De Panoven 29
4191 GW Geldermalsen
Netherlands
(0345) 623 660