Is Chiropractie Oke Bij Zwangerschap in Geldermalsen?

Is Chiropractie Oke Bij Zwangerschap In Geldermalsen?

Is Chiropractic ok for Pregnancy in Geldermalsen?

Er is een groot debat over de voordelen en veiligheid van chiropractie tijdens de zwangerschap. Sommige mensen beweren dat het gevaarlijk is voor zowel de moeder als de zich ontwikkelende baby, terwijl anderen zeggen dat het veilig is en verschillende gezondheidsvoordelen biedt. De waarheid is dat moeders die chiropractische zorg ontvangen over het algemeen een gemakkelijkere zwangerschap en bevalling hebben. Dit artikel van onze Chiropractie praktijk in Geldermalsen biedt u de informatie die u nodig heeft.


Chiropractie en Zwangerschap

Net zoals het veilig en gunstig is voor zuigelingen, peuters, tieners en volwassenen, is chiropractie ook veilig en weldadig tijdens de zwangerschap. Er is geen gevaar voor de baby en de voordelen voor de moeder zijn aanzienlijk. Chiropractors welke een vergunning hebben om hun beroep uit te mogen oefenen, zijn opgeleid om zwangere vrouwen te behandelen. Sommige chiropractors zijn zelfs gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen, wat betekent dat deze hier meer ervaring in hebben, dat sluit niet uit dat de meerderheid over de nodige vaardigheden en kennis beschikt.

Elke vrouw die zwanger is, kent de stress die op je rug, nek, heupen en knieën wordt uitgeoefend. Zelfs het uitvoeren van alledaagse taken wordt een uitdaging, omdat de ongelijke gewichtsverdeling bepaalde gebieden uit balans kan brengen. Het regelmatig ondergaan van chiropractische aanpassingen tijdens je zwangerschap zal veel van de toegevoegde stress op je ruggengraat verlichten, en kan voorkomen dat zenuwen samengedrukt worden en pijn, gevoelloosheid of tintelingen in je rug, heupen, benen, armen of vingers veroorzaken. Omdat je houding voortdurend verandert terwijl je buik groeit, kunnen regelmatige aanpassingen ook helpen bij eventuele onevenwichtigheden die dit kan veroorzaken.


Tips die u kunt Volgen

Chiropractische aanpassingen zijn geweldig om je lichaam in balans te houden en je goed te voelen tijdens de zwangerschap, maar je kunt veel doen om jezelf te helpen. Oefeningen zoals wandelen en zwemmen zorgen ervoor dat het bloed blijft stromen en dat uw spieren in de loop van de zwangerschap blijven werken. Het is belangrijk om veilig te blijven, dus neem contact op met uw arts als u inactief was voordat u zwanger werd.

Vermijd het dragen van hakken terwijl je zwanger bent, omdat je minder stabiel bent en ze eventuele houdingsonevenwichten die je zou kunnen ervaren, kan versnellen. Blijf bij zoveel mogelijk vlakke schoenen. Let ook op de juiste tiltechnieken voor kinderen of andere voorwerpen. Buig altijd van je knieën en als het te zwaar lijkt, vraag dan iemand anders om het voor je op te tillen.

Om tijdens het slapen de druk van je onderrug te verwijderen, ga op je zij liggen met een kussen tussen je knieën. Als je overdag aan een bureau moet zitten, gebruik dan een voetsteun om druk uit je voeten en benen te halen en probeer niet langer dan 30 minuten per keer te blijven zitten zonder op te staan ​​en te bewegen. Plan chiropractische behandelingen om hulp te krijgen bij het genezingsproces, zodat al uw spieren, pezen en ligamenten weer optimaal worden.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met ons team van Chiropractie Rivierenland.

GELDERMALSEN
WIJ WERKEN OP AFSPRAAK & WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP


maandag
0800 - 1200 uur
1400 - 1800 uur


dinsdag
0800 - 1200 uur
1400 - 1900 uur


woensdag
1400 - 2000 uur


donderdag
0800 - 1200 uur
1400 - 1900 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

CULEMBORG
WIJ WERKEN OP AFSPRAAK & WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP


maandag
0800 - 1200 uur


dinsdag
1400 - 1900 uur


woensdag
0800 - 1200 uur


donderdag
1400 - 1900 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Rivierenland
Het Hooghuis 8
4191 AE Geldermalsen
Netherlands
(0345) 623 660

Chiropractie Rivierenland
Varkensmarkt 17
4101 CK Culemborg
Netherlands
(0345) 623 660